how stupid i am doing thing that super duper mega useless.

I just want to made some things remembered.

My mistake. Sorry.






catonthebeach:

Luna

catonthebeach:

Luna

Posted on August/28/2014 with 153,804 notes
Source: palexfawn





Posted on August/24/2014 with 62 notes
Source: subwaysong


Jose Mourinho accepts Didier Drogba and Lebo Mohuba’s ‪#‎ALSIceBucketChallenge‬, and nominates his daughter Matilde, and friends Bryan Adams and James McAvoy. (x)

Posted on August/21/2014 with 721 notes
Source: cfcdaily


Mats Hummels + His Beautiful Smile.

Posted on August/20/2014 with 1,041 notes
Source: welovemesutozil


You can look at a scar and see hurt, or you can look at a scar and see healing.
Sheri Reynolds  (via lovequotesrus)
Posted on August/20/2014 with 32,267 notes
Source: revive-ed


Alex Turner by KRISTA SCHLUETER.

Posted on August/20/2014 with 8,107 notes
Source: earthly-pleasures


stolensweetheart90:

alexrumine:

2005 v 2014 

He was such a cutie with his guitar so high
Posted on August/20/2014 with 2,762 notes
Source: alexrumine


Taylor Swift on the phone - Kiss Breakfast Takeaway 8/20/14

Posted on August/20/2014 with 739 notes


Posted on August/18/2014 with 538 notes
Source: west-mezzanine



cornerstorm:

Timmy Turner and Alex Turner

cornerstorm:

Timmy Turner and Alex Turner


lastmimzy:

The cat’s like WHAT THE FUCK DID YOU BRING HOME

Posted on August/18/2014 with 764,137 notes
Source: fiberstark


If only i can explain this feelings

Hai tumbbbb, aku mau share sedikit bolehyaaaa.
Jadi gini, intinya lagi kangen banget sama seseorang. Tapi kok yang nanyain kabar malah newbie Bandung yang ganteng ini? Duh rasanya kaya ada martabak keju depan mata tp kepengennya banana melt yang nun jauh disana.
Kita chat line udah dari siang tadi, gara gara doi nanyain kabar. Eh berlanjut sampe sekarang. Karena gue lagi di Bandung juga, dia ngajakin ketemuan. Gila gak tuh? Engga gila sih sebenernya. Biasa aja. Gue juga beler pake segala bilang ke Bandung sendiri, well dia orangnya bisa dibilang ‘sweet hearted’ bangetlah sama temen cewe. Sekalinya care…yaampun, bae bae dah terjerumus php. Sangking baiknya ini cowok.
Chat kita masih berlanjut, dan kayanya dia emang beneran gada temen atau gimana gue gatau dia bilang dia bawa motor dan tau daerah dimana gue nginep. Butuh hiburan mungkin sebelum kuliah nya yang bakalan berat itu.
Huft…




1/72 »

all things bright and beautiful

I' m Laras - Fifteen going to sixteen - Big fans of Fernando Torres, Taylor Swift, and Josh Hutcherson - I'm a Trueblues and Tributes - Follow me @radelaras , kaaachooow!!!! =D


Random Links,
twitter formspring facebook foursquare

I'm following: